Armut Receli

...
Armut Receli

Armut receli



2kg armut
4 su bardağı toz şeker
yarım lımonun suyu

yapılışı
Armutların kabuklarını soyup rendelenıyor toz şeker ılave ederek kısık ateşte marmelat kıvamına
gelınceye kadar pişiriyoruz.Yarım lımonun suyunu ekleyıp ocaktan alın .Ilınınca kavonoza dokup soğumaya bırakın.Kağağını sıkıca kapatıp buzdolabında bekletın afıyet olsun.


Armut Receli

8 yorum:

  1. Düşündümde ben hiç armut reçeli yemedim galiba ,Tadını merak ettim simdi:)
    Afiyete yiyin Selma hanımcım ..

    YanıtlaSil
  2. hiç denemedim ama merak ettim tadını canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende merak etmıdtım guzel bır alternetıf tsk yorumun ıcın

      Sil
  3. canım eline sağlık harika görünüyor. sunumun ayrıca harika

    YanıtlaSil
  4. ne yedim, ne yaptım ama çok güzel görünüyor söylemeliyim..
    ellerinize sağlık:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil