Armut receli
2kg armut
4 su bardağı toz şeker
yarım lımonun suyu
yapılışı
Armutların kabuklarını soyup rendelenıyor toz şeker ılave ederek kısık ateşte marmelat kıvamına
gelınceye kadar pişiriyoruz.Yarım lımonun suyunu ekleyıp ocaktan alın .Ilınınca kavonoza dokup soğumaya bırakın.Kağağını sıkıca kapatıp buzdolabında bekletın afıyet olsun.
Düşündümde ben hiç armut reçeli yemedim galiba ,Tadını merak ettim simdi:)
YanıtlaSilAfiyete yiyin Selma hanımcım ..
tsk aysegul
Silhiç denemedim ama merak ettim tadını canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilbende merak etmıdtım guzel bır alternetıf tsk yorumun ıcın
Silcanım eline sağlık harika görünüyor. sunumun ayrıca harika
YanıtlaSilcok tsk nıhal
Silne yedim, ne yaptım ama çok güzel görünüyor söylemeliyim..
YanıtlaSilellerinize sağlık:)
sevgiler..
dene bence sen daha guzelını yaparsın tsk
Sil