Bu tarifi umut spetım de gorup yaptım guzel bır recel oldu tatlı ekşımsı tadı değışık tabı bıldığımız receller gıbı cok tatlı değıl ama ben beğendım burdanda tarıf ıcın tsk umut sepeti.
Tarıfıde kolay
3 su bardağı taze sıkılmıs nar suyu
3su bardağı şeker
1 su bardağı ayıklanmıs nar
yapılışi
Nar suyu ve şekeri geniş bir tencereye alın ve kaynatın.Şeker eriyince kısık ateşte,yarım saat kadar kaynatın ve oluşan köpükleri kaşık yardımıyla alın.Fala kaynatmayın acımsı tadı olur .koyu kıvamlı bır recel olmuyor zaten bıraz sulu kıvamda oluyor Nar tanelerini de ekleyin ve 20 dakika kadar daha kısık ateşte kaynatın. Soğuyan reçeli kavanozlara koyup sıkıca kapatın ve afiyetle olsun
Nasıl güzel bir sunum herşeyden önce. Zaten tüm resimlerine ve resimleme tekniğine bayılıyorum. Eminim çok güzel olmuştur nar reçeli de..Ellerine sağlık diliyorum..:))
bardak güzelmiş =)
YanıtlaSileminim nar reçelide öledir.
YanıtlaSiltsk muhlıscakmak
SilDaha önce nar reçelini denemedim.yapacağım ellerinize sağlık
YanıtlaSiltsk ederım
SilNar reçelini ilk kez gördüm,en kısa zamanda deniycem.Sunumda çok şık selmacım ellerine sağlık:)
YanıtlaSiltsk oyacım
SilNasıl güzel bir sunum herşeyden önce. Zaten tüm resimlerine ve resimleme tekniğine bayılıyorum. Eminim çok güzel olmuştur nar reçeli de..Ellerine sağlık diliyorum..:))
YanıtlaSilcok tsk ozlemım
SilDENEMEDİM AMA GÖRÜNTÜYE BAYILDIM CANIM.HARİKA OLMUŞ.ELLERİNE SAĞLIK.SEVGİLER.
YanıtlaSiltsk mutfağa buyrun
SilVişneden sonra, en dominant renk:)) Şu nar güzel meyve, boşuna cennet meyvesi demiyorlar. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilgercekten kırmızısı farklı oluyor tsk nilgun
SilRenge bakar mısın harika görünüyor ,ellerine sağlık nardan reçel hiç düşünmemiştim çok güzel bir fikir en kısa zamanda deniycem :)
YanıtlaSiltsk cızel
Silgörüntü çok güzel acaba çekirdekleri yerken sıkıntı yaratmıyormu
YanıtlaSile tabı bıraz yerken cıtır cıtır oluyor ama tsk sıbel hn
Silçok güzel görünüyor Selma ablacım.ellerine sağlık.
YanıtlaSiltsk şulem
Silbbenimde ilgimi çekmişti..Narı çok seven biri olarak, bu reçel çok ilgimi çekti, mevsim geçmeden tadımlık yapabilirim umarım;) ellerinize sağlık..
YanıtlaSil