Dantel pasta bu kalıp yenı cıkmıs bende denemek ıstedım pastayı bıraz yamuk kestım ama bu sadece deneme bır daha kıne ıyısı olur ınsallah.
Dantel tozu ısmı suyla cırpıp kendı kalıbına surup 5 6 saat kuruması gerekıyor sonra pataya yapıstırıyorsunuz ama ıncelıklerı var tabı el alışması lazım pandıspanya tarıfıme bakabılırsınız
Cidden dantel gibi. İnanamadım.
YanıtlaSilAma cidden zor.. Yine zor iş başarmışsın Selmacığım..
Şiir gibi bir pasta olmuş ellerine sağlık..:))
cok tsk ozlem zor değılde uğrastırıyor pastacılık gercekten detay ışi
Silpasta dekoru sınır tanımıyor, görüntü çok şeker:)
YanıtlaSilaynen oyle sema tsk ederım
SilDantelden hiç farkı yok gibi ne guzel gorunuyor ellerine sağlık..Çok Hamarat bir kadınsın vesselam :))
YanıtlaSilcok tsk ayse gul sevıyorum mutfağı
SilGercekten cok hos olmus. Bayildim. Emeginize saglik. Sevgilerimle :)
YanıtlaSiltsk mutfağımdanesintele
Silellerine sağlık.Çok hoş olmuş Selma ablacım.Ama nasıl bir şey olduğunu çok merak ettim.Detaylarıyla verirmisin.
YanıtlaSiltsk sulecım detayı sadece kalıbı bırde tozu var santı gıbı cırpıp kalıba suruyorsun 3 saat kurumaya bırakıp cıkarıyorsun ıst gelınce sana adresını verırım oradan sıparıs verırsın
Silçok şık bir pasta olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSiltsk mutfağa buyrun
Silellerine sağlık canım harika görünüyor.
YanıtlaSilharika görünüyor canım ellerine sağlık..
YanıtlaSilBayıldım ben bu pastaya canım ellerine saglık:))
YanıtlaSiltsk arzu
SilÇok şık ve çok emek isteyen bir iş ellerine emeklerine sağlık canım :)
YanıtlaSilcok sağolasın emıne
Sil