Dantel pasta

...
Dantel pasta
 Dantel pasta bu kalıp yenı cıkmıs bende denemek ıstedım pastayı bıraz yamuk kestım ama bu sadece deneme bır daha kıne ıyısı olur ınsallah.

Dantel tozu ısmı suyla cırpıp kendı kalıbına surup 5 6 saat kuruması gerekıyor sonra pataya yapıstırıyorsunuz ama ıncelıklerı var tabı el alışması lazım pandıspanya tarıfıme bakabılırsınız
Dantel pasta

18 yorum:

  1. Cidden dantel gibi. İnanamadım.
    Ama cidden zor.. Yine zor iş başarmışsın Selmacığım..
    Şiir gibi bir pasta olmuş ellerine sağlık..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tsk ozlem zor değılde uğrastırıyor pastacılık gercekten detay ışi

      Sil
  2. pasta dekoru sınır tanımıyor, görüntü çok şeker:)

    YanıtlaSil
  3. Dantelden hiç farkı yok gibi ne guzel gorunuyor ellerine sağlık..Çok Hamarat bir kadınsın vesselam :))

    YanıtlaSil
  4. Gercekten cok hos olmus. Bayildim. Emeginize saglik. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık.Çok hoş olmuş Selma ablacım.Ama nasıl bir şey olduğunu çok merak ettim.Detaylarıyla verirmisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tsk sulecım detayı sadece kalıbı bırde tozu var santı gıbı cırpıp kalıba suruyorsun 3 saat kurumaya bırakıp cıkarıyorsun ıst gelınce sana adresını verırım oradan sıparıs verırsın

      Sil
  6. çok şık bir pasta olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık canım harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. harika görünüyor canım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  9. Bayıldım ben bu pastaya canım ellerine saglık:))

    YanıtlaSil
  10. Çok şık ve çok emek isteyen bir iş ellerine emeklerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil