Zeytinyağlı barbunya yemeğı nasıl yapılır
malzemeler
500gr taze barbunya
2 soğan
1 havuc
3 domates
1 dıs sarmısak
1 tatlı kaşığı salca
yarım su bardağı zeytinyağ
2bardak su
tuz karabıber
1 tatlı kaşığı şeker
yapılışı
Yağın yarısını tencereye alın soğan ve sarmısağı ekleyın kavurun ardından havuç salça ve domatesı ekleyin.Bıraz daha kavurun ardından barbunya tuz karabıber şeker elyın karıştırıp suyunu ekleyın pişirin pişince altını kapatın kalan zeytınyağını ekleyın tencerenın kapağını kapatıp soğutun kendı kabında soğutun sonra servıs tabağına alın .
malzemeler
500gr taze barbunya
2 soğan
1 havuc
3 domates
1 dıs sarmısak
1 tatlı kaşığı salca
yarım su bardağı zeytinyağ
2bardak su
tuz karabıber
1 tatlı kaşığı şeker
yapılışı
Yağın yarısını tencereye alın soğan ve sarmısağı ekleyın kavurun ardından havuç salça ve domatesı ekleyin.Bıraz daha kavurun ardından barbunya tuz karabıber şeker elyın karıştırıp suyunu ekleyın pişirin pişince altını kapatın kalan zeytınyağını ekleyın tencerenın kapağını kapatıp soğutun kendı kabında soğutun sonra servıs tabağına alın .
çok severim canım.nefis olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSiltsk mutfagabuyrun
SilBizim evde de özel günlerde mutlaka yapılır. Çok severiz, çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSiltsk denız
Silen son yaptıgımda herşeyi önceden haşlayıp hazırlamıştım, kıvamı bir türlü olmadı:S ellerinize sağlık..
YanıtlaSilgene dene emınım sen daha guzelını yaparsın tsk ederım
SilBen zeytinyağlı barbunyayı çok sevîyorum :) Senin yaptığında güzl görünüyor :))
YanıtlaSiltsk busra
SilÇok severim ellerine sağlık görselin de harika iştah açıcı görünüyor,sevgilerimle.
YanıtlaSiltsk macıde
SilEn sevdiğim yemektir. Çok da derin dondurucuya koyarım ama buzdolabım bozulunca hepsi çöp oldular bu sene. :(( Neyse ki mevsimi hala devam ediyor o kadar lezzetli olmasa da. Elinize sağlık çok güzel gözüküyor.
YanıtlaSilyazık olmus ama olsun seneye koyarsınız tekrar tsk ederım ılhan bey
Sil