YAPILIŞI
Bitter çikolatayı benmari usulünde eritip kenara alın. Ardından şeker ve oda sıcaklığında yumuşamış olan tereyağı krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Ardından vanilya ve yumurtaları ekleyip karıştırmaya devam edin.
Başka bir kapta tuz, kakao, un ve kabartma tozunu karıştırın. Sonrasında diğer karışıma ilave ederek yoğurmaya başlayın. Son olarak ta benmari usulü eritilen çikolatayla sütü ilave edip iyice yoğurmaya devam edin. Daha sonra hamuru 3 saat kadar buzdolabında dinlendirin.
Dinlenen hamuru buzdolabından çıkarın. Küçük parçalar koparıp avucunuzda yuvarlayın. Pudra şekerine buladıktan sonra yağlanmış tepsiye dizin. Önceden 175 derecede ısıtılmış fırında 14 – 16 dakika gibi bir süre pişirin.
Afiyet olsun!
Very informative
YanıtlaSiljohn adams photography
YanıtlaSiladams photography
Love from BLOGTION
YanıtlaSilfloppy fish cat toy