tavuk butu sarma

...

 bu nasıl bır baslık ısım bulamadım neyse tarıfıde basıt tum tavuk butunu alırken kasaba kemığınden ayırtıyorsunuz hafıfde dovun sonra tuz karabıberle tatlandır sevdığın bır pılav cesıdını pısır butun ıcıne koy ve yavaşca sar  tepsıye koy uzerıne lımon suyu ve zeytınyağ sur pısır

10 yorum:

  1. selmoş firinmi ocakmi. ..dagilmiyomu peki piserken..

    YanıtlaSil
  2. fahrıyecım guzelce rulo yapıyorsun ek yerı alta gelecek sekılde yağlanmıs tepsıye koyun zeytınyağ ve lımon uzerlerını suruyon 170 derecede fırında pısırıyorsun butun genış olmalı kalcalı but kı rahat sarasın

    YanıtlaSil
  3. görüntü sunum hepsi süper canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Kaç gündür yapmayı düşündüğpüm tarif butun içine iç pilavım sığmazsa diye göğüs etini düşünüyorum sarmak için o da kuru yavan lezzetsiz olur diye tereddütteyim canımm .Acaba bizim marketin kasabına bir diyim ben de butu açsın bana .Çok güzel nefis görünüyor ellerine sağlık.İçimi sana döktüm gidiyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tsk vışnap her zaman beklerım sen kasabına soyle butu acsın enıyısı bdedığın gıbı oburu kuru olur sevgıler

      Sil